Štancanje aluminijastih panelnih oblik --- Restavracija verige

- Nov 30, 2017 -

Po hrani je slog dekoracije restavracije videti nesmiselno. Zagotavlja le prostor za kupce, nekatere od stilov dekoracije se oglašujejo sami, medtem ko drugi dajo strankam sanjarenje. Ni dvoma, da slednji ni tako prepričan. Torej na začetku tega projekta je edini dejavnik, ki smo ga upoštevali: mora biti sodoben.


pogled na dekoracijo plošče iz aluminija

4.jpg
5.jpg

Jedilnica je dejansko večsenzurna izkušnja; vznemirljivi indeks je iz nepričakovanega dražljaja. Torej ustvarjamo čudno prizorišče za ljudi, medtem ko delajo znane stvari, da bi dobili popolno in zapleteno izkušnjo.


Notranje izsekavanje aluminijastih panelnih oblik

6.jpg11.jpg

Svetloba je orodje, ki je uporabilo za čustva, vedno je temperatura.

11.jpg12.jpg13.jpg15.jpg

Aluminij je žaljiv in zaščiten material, ki povzroči občutek krize in negotovosti. To je nedvomno najboljši način, ki se izraža za čudno sceno. Celoten projekt je ovit in razdeljen z enim samim materialom. Ima navidezne in resnične intervale, večplastno fuzzy superposition of vizualne izkušnje. Čudno in zanimivo vzdušje. Prav tako ohranja povezavo med bloki. Velikost bloka je odvisna od varnosti.


aluminijasta plošča kot material

1.jpg2.jpg


Vsak kos izrezovalnih razdelkov je iskalo. Razkriva zgodbo o ljudeh in dogodkih. Le tok zgodb je živahen, kot simboli figurativnega značaja, ko ste ga videli, je izginil.

8.jpg9.jpg