Nanchang Xili center sodobne poslovne stavbe

- Aug 20, 2018 -


xili-centre-architecture.jpg


Nanchang xili center, ki se nahajajo na osrednji osi reki CBD v središču mesta Jiugulou, je ob reki ganjiang na zahodu, s katerimi se sooča honggu plaži center svetu nebotičnik stolp čez reko, in sosednjih Jiugulou mostu, ki se nahajajo na na " tower Bridge"mostu, pristojen mestni predstavlja binjiang predelom in ustvarjanje prehoda mejnik Jiugulou new City. Kot a nov mejnik to podeduje urbanem kontekstu nanchang in vodi prihodnost nanchang.


xili-centre-business-building.jpg


Mejnik arhitekture, kot mejnik prostor vozlišč in vizualne magnet mesta, biti ponižni in dovolj prijazen, da mesto in okolico, in integracijo z mesta ekološko in živeti v harmoniji, medtem ko opravlja odličnosti. Stoji na obali reke ganjiang, nove poslovne mejnik nanchang--nanchang xinli center, tianhua celoten proces načrtovanja, dokazuje estetske vrednosti odlično zasnovo in orientalski modrosti, in predstavlja videz in funkcijo v mejnik in kontekstu, arhitektura in mesta, obrazec ter opravilo.


xili-centre-aluminum-veneer-canopy.jpg


Nanchang xili center stolp neposredno iztovarjanje, ni krilo prostora. Načrtovanje dnu stavbe upošteva celotno postavitev in višina stavbe. Na tridimenzionalni ukrivljeno močno deževje peng sorazmerno z obsegom stolp 200m, zajema več kot 80m, 13m na najvišji točki in 6m na najnižji točki, izgleda kot plapola trak od tal in je zelo dinamičen, odraža naraščajoče stolp in ustvarjanje dinamično spodnji prostor.


xili-centre-aluminum-cladding-ceiling-system.jpg


Da se doseže učinek enotnega stebrišče, strukturne oblikovalec uporablja dva majhna jeklenih stebrov tvoriti učinek en stolpec. Glede na učinek razmik, 6 skupin stolpec načrta so bile sprejete. Da se doseže učinek krošnjami površine in postopno spreminjanje velikosti oddelka, strukturne oblikovalec uporablja obliki notranjem skeletu opraviti žarek prvič, in nato opraviti ploščo zunaj žarek, ki popolnoma spoznal učinek "zraka strašilno".


xili-centre-aluminum-cladding-canopy.jpg


Močan dež krošnjami postopoma dvigne od površine, in ukrivljeno streho postane popoln prehod med stavbo in tleh, z dinamično silo, ki ustreza fasado in krajine. Močan dež krošnjami rešuje funkcionalne zahteve za vstop in izstop, in tudi zagotavlja neovirano ogenj prstan. Ob istem času, to sestavljen drenažo in razsvetljavo v vozlišče design. Poenostavljeno obliko ima dobro prevodnost, ki odmeva dinamična sila izmenjavo obroč okoli njega. Nanchang xinli center pritličju prostor skupaj z krajinskega oblikovanja, ki prikazuje prijazno odprt odnos do mesta