Nacionalna palača Dachang - Klasični elementi iz aluminijastih plošč

- Dec 05, 2017 -

Nacionalna palača Dachang se učijo iz lokalne arhitekturne kulture in bistva gradnje različnih etničnih skupin na Kitajskem, v kombinaciji s tradicionalno kulturo in modernimi arhitekturnimi tehnikami, ustvarjajo državno kulturno vizitko.


5.jpg


Vodni sistemi Dachang National Palace ločujejo stavbo in okolico. Kateri tvorijo kulturni otok, Splošna oblika pomeni "orientalski biser", medtem ko je glavna stavba podobna fuziji biserov s kitajsko kulturo, mozaik v tej rodovitni zemlji. Glavna stavba je pretočna in svetla. Arhitekturno modeliranje je jedrnato, veličastno, ki odraža temeljne vrednote, ki vključujejo kitajsko narodnost in samoregulacijo. V stavbi okoli kolonadnega prostora simbolizirajo 56 narodnih enotnosti in skupne blaginje.


1.jpg


4.jpg


Oblika zunanjega kroga in notranjega kroga je posebna, luknje v matriki se postopno zmanjšujejo od dna do vrha, in na koncu fuzija arhitekturnih tehnik simbolizira barvito nacionalno kulturo v tej mešanici, pomeni enotnost vseh etničnih skupin in skupnega litja svetle prihodnosti.


2.jpg


3.jpg


Aluminijasta plošča iz kamna je oblika umetniškega izraza za aluminijaste plošče iz aluminija, z aluminijastim pokrovom iz različnih umetniških vzorcev, ni le dekorativni učinek in lahko odraža različne stavbe v imenu kulture.