Ovojne plošče nepravilnih aluminij

Ovojne plošče nepravilnih aluminij

Specifikacija: po meri

Debelina: običajno 2.0-3,5 mm

Površinska obdelava: poliester prašno barvano, PVDF prevlečene, termalnih tiskanje, marmorja učinek zdravljenja

Surovin: aluminij zlitine 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Država porekla: Guangdong Kitajska

Podrobnosti izdelka

Bahe se ukvarja z raziskovanjem in oblikovanje nepravilnih ovojne plošče aluminij potreb izgradnje dekoracijo. V kombinaciji z različnimi izgradnjo potrebe, bahe prilagodite popolno oblikovan aluminij obloge slika na lesu zmnožek. Kot ta nepravilna ovojne plošče aluminij izdelkov, osvetljena celotna notranjost in zunanjost dekoracijo elementov.

Nepravilna ovojne plošče aluminij design slogu je edinstven, struktura je samovoljno, in ima različne oblike. Z integracijo sodobnih okraskov in velik smisel za časa načrtovanja, je popolnoma odraža bistvo plošče nepravilnih aluminij.

Za nestandardne aluminij plošča design in obdelavo plošče aluminij, potrebuje proizvajalci imajo veliko povpraševanje in zahteva proizvajalec z visoko proizvodnjo tehniko in dodatne opreme. Bahe to ve in se zavedajo pomena za izgradnjo poklicni oblikovalec ekipo, tako da ustvarite strokovne oblikovalska ekipa in podporo uvoženih Precizna strojna oprema, izboljšanje plošče posebno oblikovan aluminij sistem za obdelavo, ki zagotavlja a sporočenih platformo. Po mnenju oblikovalca kreativno zasnovo, zagotoviti predhodne risbe za poglobitev in referenčni model. Podpira namestitev smernice, dokler ne sprejema. Zunanji nepravilni obloge plošče aluminij postal eden od priljubljenih sodobno gradbeno fasadni okras.


1、pop rivtIrregular Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、alum nosilec

3、Foam

Plošče za obloge 4、Aluminum

5、self-prisluškovanje vijak

6、Sealant

7、Square jeklene cevi

8、Angle jekla

9、Set vijaki

10、Expansion vijak


Irregular Aluminum Cladding Panel-2.jpg


IMG_1499.JPG 友谊商店国金店 (2).jpg

友谊商店国金店 (3).jpg 友谊商店国金店 (1).jpg11 我们的工厂标题.jpg
Povpraševanje