Panel iz prevleke iz votlega aluminija

Panel iz prevleke iz votlega aluminija

Specifikacija: prilagojena

Debelina: običajno 1,5-3,0 mm

Površinska obdelava: prevlečeni s poliestrskim praškom, prevlečeni s PVDF, termični transfer tiskanja, obdelava marmorja

Surovine: aluminijaste zlitine 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Država porekla: Guangdong Kitajska

Podrobnosti izdelka

Panel iz votlih plošč iz aluminija je arhitekturna oblika konstrukcije aluminijastih plošč iz aluminijastih pločevin, ki se nahajajo v različnih umetniških vzorcih, nimajo samo dekorativnega učinka, ampak lahko odražajo tudi različne zgradbe v imenu kulture.

Zaščitne stene, ki so nameščene na stropu, morajo proizvajalcem aluminijastega panela imeti visoko inteligenco in visoko precizno CNC-opremo ter potrebo po strokovni oblikovni skupini v skladu s programsko obdelavo risb ustvariti popolno umetno votlino iz izdelkov iz aluminijastih plošč.

CNC obdelava in numerično krmiljenje gradnje je z uporabo CNC opreme za obdelavo materialov, in digitalna gradnja je "digitalna" in "gradnja" koncepta cepljenje, začeli ponovno opredeliti prvotni arhitekturni diskurz.

Zaščitna stena z vdolbino je podprta z lastnim diskurznim sistemom in numerično krmilno opremo za gradnjo, temelji na "CNC obdelavi" in "CNC gradnji"

Uvažamo numerični kontrolni stroj TRUMPF. To je polno avtomatsko ploščo, ki prečka CNC izsek, uvoženo iz Nemčije. Vsaka umetniška plošča iz umetne mase je med posamezniki, povečuje umetniške elemente za dekoracijo stavbe. Uporablja se za notranjo in zunanjo dekoracijo zavese in spuščeni strop. Postanejo vroča gibanja za moderno dekoracijo.


1, Pop zakovice Panelna plošča iz votlega aluminija - 1.jpg

2, Alum nosilec

3, pena

4, aluminijaste plošče

5, samorezni vijak

6, tesnilo

7, kvadratna jeklena cev

8, Kotno jeklo

9, Nastavite vijake

10, ekspanzijski vijak

Panel iz votlega aluminijastega okovja-2.jpg


687dc00d-50bb-454d-9830-55d3ee1b7519.jpg佛山图书馆新馆 (1).jpg

佛山图书馆新馆 (2).jpg佛山图书馆新馆 (3).jpg镂空 铝 单板 (3) .jpg


Povpraševanje