Zunanjost Atypical Aluminum Panel

Zunanjost Atypical Aluminum Panel

Specifikacija: prilagojena

Debelina: običajno 2,0-3,0 mm

Površinska obdelava: prevlečeni s poliestrskim praškom, prevlečeni s PVDF, termični transfer tiskanja, obdelava marmorja

Surovine: aluminijaste zlitine 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Država porekla: Guangdong Kitajska

Podrobnosti izdelka

S fleksibilnostjo aluminijastih panelnih plošč zunanji panel Atypical Aluminium v ​​zahtevani velikosti glede na zahteve za načrtovanje mesta, lahko zadnja stran pritrjuje z rebri, da strukturo postane stabilnejša. Njena zasnova je edinstvena, struktura je naključna in drugačna. Videz zunanjih atipičnih aluminijastih plošč združuje sodobne dekorativne značilnosti in čudovit občutek časa, tako da se lahko aluminijasto panelno bistvo popolnoma reflektira, naredi prostor napolnjen z nivojem občutka in oblikuje popoln sistem.

Zunanja atipična aluminijasta plošča se lahko obdeluje v posebno obliko izdelkov iz aluminijastih plošč z rezanjem, varjenjem in mletjem. Proizvajalci aluminijastih plošč poglobijo risbe tovarniške tehnične ekipe v skladu s projektnim načrtom, določijo celotno dekorativno površino vsakega aluminijastega panela in nato ustrezajo proizvodnim in predelovalnim risbam, rezanju aluminijaste pločevine, valjčnemu loku, končnemu varjenju polirani glede na velikost risb in se lahko predelajo v zahtevano obliko. Zunanja atipična aluminijasta plošča postane čudovit in klasičen dekorativni material za novo obsežno zunanjo konstrukcijo.


1, Pop rivt Zunanjost Atypical Aluminum Panel-1.jpg

2, Alum nosilec

3, pena

4, aluminijaste plošče

5, samorezni vijak

6, tesnilo

7, kvadratna jeklena cev

8, Kotno jeklo

9, Nastavite vijake

10, ekspanzijski vijakZunanjost Atypical Aluminum Panel-2.jpg


IMG_3806.JPG11 我们 的 工厂 标题 .jpgPovpraševanje