Ovojne plošče ukrivljene aluminij

Ovojne plošče ukrivljene aluminij

Specifikacija: po meri

Debelina: običajno 2,0-3,0 mm

Površinska obdelava: poliester prašno barvano, PVDF prevlečene, termalnih tiskanje, marmorja učinek zdravljenja

Surovin: aluminij zlitine 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Država porekla: Guangdong Kitajska

Podrobnosti izdelka

Ukrivljena plošča aluminij obloge je način za dosego lok in multi-ravni oblikovanja prostora. Široko paleto barv, površinske obdelave in ukrivljenost izbira, plošče za obloge je arc-oblika aluminij postaja predvidena gibanja. Ukrivljena plošča aluminij obloge je z lok, lok in valovito oblikovana tri arc-oblika slog, to bi se lahko kot perforirano zvok zdravljenje ali plan slika na lesu.

Kombinacija ukrivljeno obloge aluminija svet linije in barve, ne samo prikazuje uspešnost ravne črte, vendar lahko imajo tudi več predstava ter stil.

Drugačen projekt konstrukcijske zahteve niso enako loka, torej predelovalnimi postopki in metode predelave je še bolj zapletena, zahteve oprema za obdelavo in oblikovalec konstrukcijske zahteve so zelo visoke, potrebujete proizvajalec imajo moč za proizvodnjo.

Svoj edinstven slog oblikovanja in različnih oblik izpolnjujejo fasadni okras. Plošče za obloge zunanjost aluminij postane veličastno in classy dekorativni material za velike prostem novogradnje. in Bahe podjetje ima moč, da bi ga dosegle.


1、pop rivtCurved Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、alum nosilec

3、Foam

Plošče za obloge 4、Aluminum

5、self-prisluškovanje vijak

6、Sealant

7、Square jeklene cevi

8、Angle jekla

9、Set vijaki

10、Expansion vijak
Curved Aluminum Cladding Panel-2.jpg


6358302908309704302248263.jpg

Povpraševanje