Lesni zrcalo aluminijastega panela

Lesni zrcalo aluminijastega panela

Specifikacija: prilagojena

Debelina: običajno 1,5-3,0 mm

Površinska obdelava: tiskanje termičnega prenosa

Surovine: aluminijaste zlitine 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Država porekla: Guangdong Kitajska

Podrobnosti izdelka

Stopniščni ogrinjalo je sredstvo za prevoz pešcev s pomočjo transportnega traku. Materiali, uporabljeni v paketu za ograje, morajo upoštevati koordinacijo in varnost arhitekturnega načrta. Materiali, ki se običajno uporabljajo na trgu, so leseni zrcalni del iz aluminija in plošča iz nerjavečega jekla. In dvigalo ali stopnišče oprijem je bolj razširjena uporablja.

Element za aluminijaste plošče in asfaltne plošče z aluminijastimi ploščami so prednostni plošči za oblaganje aluminija in aluminijastih izdelkov iz aluminija z barvno tekmo se lahko povezujejo s tekočimi stopnicami in drugimi deli, tako da notranja linija prostorov izgleda gladko in celovito.

Okvirni sistem je neposredno povezan z aluminijastim panelom, da bi zagotovil njegovo stabilnost in ga ne bi bilo enostavno znebiti in je lahko zasnovan tako, da je drugačen. Zunanji rezervoar, okrasni učinek je zelo dober. Leseno zrno Aluminijasta plošča je postala nov okrasni material za zaščito okolja in danes več in več projektov uporablja aluminijast leseni panel z modernim notranjim in zunanjim okrasjem.


1, Jekleni nosilec Leseni zrni Ograja Aluminij Panel-1.jpg


2, ekspanzijski vijak


3, samorezni vijak


4, Angel jekla


5, zakovičena zakovica


6, nosilec Alum


7, Aluminijasta plošča

Lesni zrni Držalo aluminijastega panela 2.jpg


DSCN9649.JPGDSCN9651.JPGIMG_2774.JPG

IMG_2787.JPGIMG_2788.JPG
15 povezava 2.jpg


Povpraševanje