Vzorec tiskanje plošče aluminij

Vzorec tiskanje plošče aluminij

Specifikacija: po meri

Debelina: navadno 2,5-6,0 mm

Površinska obdelava: poliester prašno barvano, PVDF prevlečene, termalnih tiskanje, marmorja učinek zdravljenja

Surovin: aluminij zlitine 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Država porekla: Guangdong Kitajska

Podrobnosti izdelka

Vzorec natisnjene plošče aluminij je še en vrhunski izdelek po votlih ven aluminij plošča, plošče za obloge netipično aluminij prišel ven, je predvsem poosebljajo na površini je dekorativni, videz je odlično, vzorcev je bogata in barva teksture je realna in jasno, ki izpolnjujejo zahteve različnih umetniškega izražanja arhitekturnih dekoracijo. Skozi steno oblikovanje vzorcev za segmentacijo, predelavo in spajanje namestitev, dosegli veliko površino vzorec učinek.

Vzorec tiskanje aluminija ploskega pločevine je enako kot druge vrste plošče aluminij, krivljenje pločevine je mogoče predelati v različne zahtevnih oblik.

Osebe bahe International napredno obdelavo, opremo, materiale in zrela tehnologija, bi lahko zadovoljili različnih gradbenih projektov na aluminijasto ploščo potrebno likovnimi elementi tiskanje, hkrati, površinsko vzorec je bolj podroben in dolgotrajen učinek.

Za površinsko obdelavo vzorec tiskanje plošče aluminij, najprej smo bo spray osnovne barve za prvi sloj, nato pa skozi Toplotni prenos tehnologije plašč želeni vzorec na plošče aluminij. To strjena lava obstati design vzorec prosto, se pogosto uporablja v sodoben dizajn saj prilagodljiv in edinstveno funkcijo.


1:keel underbedPattern Printing Aluminum Panel-1.jpg


2:alum nosilec


3:self, vrtanje vijaki


4: Kovica izvrtine v obliki stožca


5:2. 0 mm aluminijasto ploščo


13 我们的工厂3.jpg


15联系方式2.jpg


Povpraševanje