Panel za obloge iz aluminija

Panel za obloge iz aluminija

Specifikacija: prilagojena

Debelina: običajno 2,0-3,0 mm

Površinska obdelava: prevlečeni s poliestrskim praškom, prevlečeni s PVDF, termični transfer tiskanja, obdelava marmorja

Surovine: aluminijaste zlitine 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Država porekla: Guangdong Kitajska

Podrobnosti izdelka

Panel za obloge iz aluminija je prilagojen za notranji in zunanji dekorativni steber. Stenski panel za aluminijaste obloge je dober ploskovni material v obliki oblike. Lahko izpolnjuje zahteve oblikovalca za različne oblike in vzorce. Ne more biti namesto drugih materialov kot njegov reciklirni značaj in ne škodi okolju. Poleg tega je namestitev izdelka brezšivna in brezšivna, ter zagotoviti, da je razdalja med ploščami ravno in gladka.

Notranja kolenska panelna aluminijasta plošča je glavni del notranje opreme, zaradi materialnih omejitev tradicionalnega marmorja, za stil dekoracijskega stebra monotono, panelno aluminijasto platno s kovinsko izdelavo in bogatimi barvami odlično reši ta problem. Torej, z odlično okoljsko učinkovitostjo in modeliranjem, se široko uporablja aluminijasta plošča. V skladu z različnimi oblikovalskimi zahtevami se lahko obdeluje v različne specifikacije in površino, obliko lukenj, vzorec in popoln učinek svetlobe.

Aluminijasta plošča v zaprtem stebru je za dosego popolnega načina oblike, oblike in votlega oblikovanja. Širina do 4 metra in širina 1,5 metra, se plošča lahko razdeli na polovico, tretjino, četrtina plošče glede na različne zahteve notranje opreme za dekoracijo.


1, Pop zakovice Stolpni panel za aluminijaste plošče-1.jpg

2, Alum nosilec

3, pena

4, aluminijaste plošče

5, samorezni vijak

6, tesnilo

7, kvadratna jeklena cev

8, Angel slepi

9, Nastavite vijake

10, ekspanzijski vijakObloga iz aluminijastega traku Column-2.jpg


IMG_0560.JPGIMG_3169.JPGIMG_9893.JPG包柱铝蜂窝铝板3 - 副本.jpg
15 povezava 2.jpgPovpraševanje