Anodizirane aluminij plošča

Anodizirane aluminij plošča

Specifikacija: po meri

Debelina: običajno 1,5-3,0 mm

Površinska obdelava: Anodno oksidacijo zdravljenje

Surovin: aluminij zlitine 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Država porekla: Guangdong Kitajska

Podrobnosti izdelka

Anodizirane aluminij plošča, preko prevodnih elektrolitov kisline elektrolizo, ki je Anoda kovinske površine oksidiran aluminij, ustvari naravno debel in lep aluminijevega oksida plast zaščitno folijo, ki ni dodatno plast, plast oksida film ne bo odpadejo. To zahteva visoko tehnologijo, da bo vsak kos plošče anodizirane aluminij.

Anodizirane aluminij ploščo tehnologije obdelave površin se razlikuje od navadne lakirne tehnologije, je preko električnega toka narediti prevodno kislih elektrolitov elektrolizo, tako da anode, iz aluminija kovinske površine oksidacije, v aluminija površine, da bo rast debela plast lep aluminijevega oksida zaščitno folijo, te plasti oksida film ni dodatno plast, bo ne odpadejo.

Anodized aluminija plošča je z močno kovinski občutek, in anode zdravljenje aluminijastih panel videz je visoko trdoto, gem-razred in praske, Anodized aluminija furnir imajo močan anti onesnaževanja: neprisiljen v čist, preprost zaščito, brez prstni odtisi, enostavno čiščenje, ni opaziti korozije lisasto.

V primerjavi z druge plošče za obloge Indoor aluminij, bo bolj razkošno in se uporabljajo v high-end zbornice, letališča, konferenčnih dvoran, razstavišč in drugih mestih.


1、pop koviceAnodized Aluminum Panel-1.jpg

2、alum nosilec

3、Foam

Plošče za obloge 4、Aluminum

5、self-prisluškovanje vijak

6、Sealant

7、Square jeklene cevi

8、Angel jekla

9、Set vijaki

10、Expansion vijak
Anodized Aluminum Panel-2.jpg


888A0750.jpg  广州万达广场 (8).jpg

IMG_6744.JPG  广州云峰珠宝城 (16).jpg
15联系方式2.jpg


Povpraševanje