Plošče aluminij očesa

Plošče aluminij očesa

Specifikacija: po meri

Debelina: po meri

Površinska obdelava: poliester prašno barvano, PVDF, prevlečeni,

Surovin: aluminij zlitine 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Država porekla: Guangdong Kitajska

Podrobnosti izdelka

Aluminij zaščitna mreaža slika na lesu je uporaba aluminijasto ploščo z izsekavanje, razteza od rombaste luknjo s ploščo v obliki očesa. Aluminij zaščitna mreaža slika na lesu je visoka prepustnost svetlobe, ne samo lahko vlogo zelo dobro v okras ščit, vendar tudi kaže prvotne arhitekturne lepote.

Aluminij Mesh Panel videz je radodaren, daje močan vizualni učinek, struktura je trajno; hkrati zagotoviti različne optičnimi in akustičnimi učinke, je ugodno za prižiganje design navdiha oblikovalca. Aluminijasto ploščo mrežo velikost očesa mreže in mreže gostoto moči obstati customized. Obdelava plošče aluminij, skupaj z zahtevano velikost aluminijastem okvirju, lahko zagotovi, da trdote celoten upravni odbor, lahko doseže dober učinek ravno.

Aluminij zaščitna mreaža slika na lesu oblikovati v romb luknjo tako, da se udaril in raztegne z aluminijeve zlitine. To je ravno in naravnost v vizijo, uspešnost v toplotno izolacijo, negorljiva in quakeproof. Tudi, aluminij Mesh lesene plošče je odličen zato vse izgleda enako pokazati lepoto prvotne stavbe. In uporablja v strop, zunanjo in notranjo opremo in telovadba, itd.


1、Steel nosilecAluminum Mesh Panel-1.jpg


2、Expansion vijak


3、self-prisluškovanje vijak


4、Angel jekla


5、Countersunk kovice


6、alum nosilec


7、Aluminum plošča

Aluminum Mesh Panel-2.jpg


1.jpg  3.jpg

F1_vvip_lobby2.jpg IMG_6047.jpg 深圳书城 (20).JPG
15联系方式2.jpg


Povpraševanje