PVDF prevlečen aluminijast satenasti panel

PVDF prevlečen aluminijast satenasti panel

Specifikacija: prilagojena

Debelina: prilagojena

Površinska obdelava: PVDF prevlečen, prevlečen s poliestrskim praškom, tiskanje hermal transfera, obdelava marmorja

Surovine: aluminijaste zlitine 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Država porekla: Guangdong Kitajska

Podrobnosti izdelka

PVDF prevlečena aluminijasta satna plošča je proizvodna tehnologija iz letalske industrije. To je široko uporabo v zunanjem dekorju stene s svojo dobro vzdržljivost in visoko trdnost. Aluminijasta satja plošča ni le trpežna, ampak ima tudi odlično ravnost. Aluminijaste satenske kompozitne plošče so lahko zložljive, fleksibilne in dobro obdelane. Poleg tega obstajajo različne možnosti površinske obdelave za vašo zahtevo. Panel večinoma uporablja aluminijaste plošče, ki so predhodno obložene s fluoroogljikom. Kritična točka za aluminijasto ploščo, prevlečeno s fluoroogljikom, je tista, ki uporablja tehniko kontinuiranega valjastega premaza, premaz aluminijaste plošče je enkraten konec. Zato, z odlično ravno v premazu, pozitivne kakovosti, lahko dolgo časa ohranja zunanjo steno stavbe svetle barve. Po dolgotrajnem izpostavljanju soncu in dežju ali onesnaženju industrijskih odpadnih plinov lahko očitno ugotovimo, da je

Aluminijske plošče pred prevleko premazov so svetlejše od aluminijastih panelov, ki so dobro razporejene in imajo dobro oprijemljivost in vremensko odpornost.

PVDF prevlečene aluminijaste satne plošče: 1, ogenj 2, odporen proti koroziji 3, zaščita okolja 4, visoka stopnja ravnega 5, enostavna demontaža in montaža.


PVDF prevlečen panel aluminija s satom-1.jpg

PVDF prevlečen aluminijast satja panel 2.jpg


FILE0000 (2369).jpgFILE0000 (2408) .jpg

蜂窝铝板.jpg氟碳蜂窝铝板.png广州云峰珠宝城 (11).jpg11 我们 的 工厂 标题 .jpg
Povpraševanje