Bamboo Aluminum Sato Panel

Bamboo Aluminum Sato Panel

Specifikacija: prilagojena

Debelina: prilagojena

Površinska obdelava: kompleks bambusa

Surovine: aluminijaste zlitine 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Država porekla: Guangdong Kitajska

Podrobnosti izdelka

3 产品 特征 标题 .png

Bamboo Aluminum Sato Panel je nova vrsta zelenih dekorativnih materialov. Aluminijasta plošča in bambusov material sta odlično kombinirana z nemško napredno kompozitno tehnologijo in visoko zmogljivim termoplastičnim lepilnim sistemom, struktura izdelka je trdna in ni enostavna.

V zvezi z naravo, zaščito okolja, zagovarjanjem zelene dekoracije in poudarjanjem današnjega trajnostnega razvoja, so plošče iz bambusovih aluminijastih satov s svojimi edinstvenimi lastnostmi, odlično notranjo kakovostjo in prijetno naravno teksturo postale glavni izdelki sodobnih dekorativnih materialov.

Bamboo Aluminum Sato Panel zelena, vrnitev na naravni dekorativni učinek, je favorit domačih in tujih gradnjo, ki se pogosto uporablja v arhitekturnem dekoracijo. Podjetje Bahe zagotavlja različne bambusove trakove aluminijaste satenske plošče, specifikacije debeline in izbiro bambusa, glede na zahtevo debeline pločevine, debeline jedra jedra in tako naprej, naredite prilagojene plošče iz bambusovih aluminijastih satov. To je glavni okrasni izdelek v sodobnem času s svojo naravo in neškodljivo funkcijo. Z odlično izvedbo zvočne izolacije, toplotno izolacijo, protipožarno zaščito in visoko odpornostjo proti vetru so se aluminijaste kompozitne satenske plošče v veliki meri nanašale na notranjo in zunanjo dekoracijo.


5 节点 图 标题 .png

1, M8 viseči drog Bamboo Aluminum satja Panel-1.jpg


2, zakovica


3, plošče iz aluminijastega satja


4, Joint


5, posebni aluminijasti trak


Bamboo Aluminum Sato Panel-2.jpg


4.jpg虎门国际购物中心 (19).jpg

虎门国际购物中心 (20).jpg深圳华润1234  (18).jpg竹铝蜂窝板.png11 我们 的 工厂 标题 .jpgPovpraševanje