Perforirane pocinkane jeklene strop

Perforirane pocinkane jeklene strop

Specifikacija: po meri

Debelina: običajno 1,0-1,5 mm

Površinska obdelava: poliester prašno prevlečeno PVDF

Surovin: aluminij zlitine 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Država porekla: Guangdong Kitajska

Podrobnosti izdelka

Perforirane pocinkane jeklene strop je dostojanstveno, strukturiran, z visoko trdoto, visoka stabilnost, in bo s časom ni padel. Pocinkane jeklene strop videti debela, in z visoko gladkost. Ima dve vzorcev. Eden je navaden in drugi je perforirana. Perforirane je slog krog držite, kvadratni držite, Prizmatični rodila luknjo, pravokotnik, slive luknjo, itd. Poleg tega je lahko prilagojena specifikacije in barvo.

Perforirane pocinkane jeklene strop lahko končal površine prašno, barvanje ali pvdf barve obložene. Ljudje lahko izbirajo ustrezne barve, tako glede na dejansko uporabo okolju.

Perforirane pocinkane jeklene strop zavzema več tržnih deležev v prihodnosti. Glede nacionalne energetske strategije, pocinkane jeklene pločevine se pogosto uporablja zaradi virov železa in poostritev jeklene pločevine je boljše od aluminija. Na mednarodnem trgu, pocinkane jeklene strop Perforated velja v visoki ravni mesta za svoje lepe in ravne površine. Čeprav je visok standard za zgornje meje okras, vendar Perforated galvanizirane jeklene strop in izpolnjujejo zahteve.

Podjetje bahe izzivi najtežji tehnike, da bi se zgornja meja, ravno in izgledajo kot ogledalo. Izdelava stropa z top tehnologijo, dobro predelovalno napravo in let izkušenj, Bahe podjetja izdelek lahko vzdržali preizkušnjo časa.


1、8mm viseči poleperforated galvanised steel ceiling-1.jpg

 

2、hanging deli 50 glavni kobilice


3、50 glavni kobilice


4、hanging deli Z obliko kobilice


5、Z-oblika kobilice


6、Z-oblika aluminija strop


perforated galvanised steel ceiling-2.jpg


钢板天花 (1).jpg

钢板天花 (2).JPG
16 联系信息3.jpg


Povpraševanje