Panel iz satja iz aluminija

Panel iz satja iz aluminija

BAHE Building Materials Co, Ltd visokokakovostni aluminija satja obloge plošče za zunanjo arhitekturo zunanje stene in notranjo dekoracijo sten, prevoz in ladjedelništvo. Aluminijasta satja je sendvič plošča, povezana z obraznim materialom in z aluminijastim jedrom med aluminijastim listom. Ponuja visoke mehanske lastnosti in dobro delovanje požara.

Podrobnosti izdelka


SPECIFIKACIJE

BAHE Building Materials Co, Ltd visokokakovostni aluminija satja obloge plošče za zunanjo arhitekturo zunanje stene in notranjo dekoracijo sten, prevoz in ladjedelništvo. Aluminijasta satja je sendvič plošča, povezana z obraznim materialom in z aluminijastim jedrom med aluminijastim listom. Ponuja visoke mehanske lastnosti in dobro delovanje požara.aluminij-satovje-obloga-panel-1.jpg

aluminij-satovi-obloge-panel-2.jpg


Material obraza: aluminijeva zlitina ali nerjavno jeklo

Debelina: 5mm ~ 100mm

Velikost: je mogoče prilagoditi (največja velikost: 2000 x 3000mm)

Dokončaj: fluoroogljik, premaz, ogledalo, eloksirano, lesno olje, tiskanje, kamninski vzorecPROCES & KAKOVOST

ISO9001: 2008 CERTIFIKACIJA

BAHE je končal številne projekte, kot so pisarniška stavba, sejna dvorana, izjemna stena, hoteml z uporabo akustične in toplotnoizolacijske rešitve z aluminijastim satom.PACKAVANJE IN DOSTAVA

paket: vezane škatle z zaščitno obliko

vodenje: 7 ~ 15 delovnih dni ali odvisno od kakovosti izdelka


NAŠE PODJETJE

BAHE rešitve je arhitekturni kovinski izvajalec in izdelovalec deluje predvsem v Guangdong China. BAHE je bil ustanovljen leta 2010 in od tedaj gradi vedno večje spremljanje zvestih ustomerjev. Poslanstvo BAHE je prinesti stara svetovna izdelava in brezkompromisno pozornost vsakemu projektu, ki mu je zaupano. BAHE gravitira na projekte, ki jih večina drugih podjetij stiska. BAHE ne išče velikih količin, ponavljajočih se projektov, temveč predvsem srednje velikih projektov, ki zahtevajo veliko spoštovanje za vizijo oblikovalcev.

BAHE rešitve tipične stranke so splošni izvajalci in drugi podizvajalci in izdelovalci, ki želijo služiti svojim strankam z najboljšim možnim izdelkom, jih pripelje do rešitev BAHE za pomoč pri določenih predmetih, ki zahtevajo posebno pozornost.


Povpraševanje