Strop rešetka aluminij trikotnik

Strop rešetka aluminij trikotnik

Specifikacija: 150 * 150、200 * 200、300 * 300 mm

Debelina: običajno 0,8-1,0 mm

Površinska obdelava: poliester prašno, termalnih, tiskanje

Surovin: aluminij zlitine 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Država porekla: Guangdong Kitajska

Podrobnosti izdelka

Strop rešetka aluminij trikotnik je sestavljen kot premica konfiguracijo geometrijo, to je preprost, pregleden in močno trikotni geometričnih simbolov je odlična kombinacija kovinskih materialov in popolnoma prikaže Postmoderna elemente enostavna, mode, osebnost. To odprto celično kovinski strop je primerna za velike površine prostora kot muzeja in postaje podzemne železnice. Je prilagodljiv velikosti in barve, poleg tega je enostaven za namestitev ali razstaviti in očistiti.

Strop rešetka aluminij trikotnik je priljubljena uporabo v javnem mestu kjer zahtevajo prosto teče zrak. To je odprt okvir in porazdeljen kobilice glavni in pomožni kobilice. Tovrstne gradnje je dobro prezračevanje in novo vizijo, ki močno stereoskopski občutek.

Strop rešetka aluminij trikotnik je mogoče uskladiti prosto v različne specifikacije in svetilka, doseči skladen dekoracijo učinek. Zgornje rešetke lahko enostavno namestiti in odstraniti, skrivati klimatizirne naprave priročno.

Bahe družbe trikotnik aluminija rešetka strop se uporablja v supermarket, trgovina, restavracija, razstave in dvorana, itd.


1、Grille dodatkitriangle aluminum grille ceiling-1.jpg                               

2、8mm viseči pole


3、50 viseči deli


4、Main kobilice


5、Assistant gredelj 1


6、Assistant gredelj 2


7、50 glavni kobilice

triangle aluminum grille ceiling-2.jpg


1.jpg  4.jpg

6.jpg
16 联系信息3.jpg


Povpraševanje