Lay-in Metal False Strop

Lay-in Metal False Strop

Specifikacija: 300 * 300 600 * 600 600 * 1200 300 * 1200 mm Ali prilagojeno

Debelina: običajno 0,5-1,2 mm

Površinska obdelava: poliester prašek prevlečen

Surovine: aluminijaste zlitine 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Država porekla: Guangdong Kitajska

Podrobnosti izdelka

3 产品 特征 标题 .png

Lega v kovinski podstavek je izdelana iz visoko kakovostne aluminijeve zlitine, uporaba naprednih materialov za niveliranje in stiskanje, ki zagotavljajo, da je končna aluminijasta plošča stabilna, ravna in dimenzijska natančnost.

Specifikacije panelov so lahko prilagojene in enake debelini in barvi plošče. Aluminijski strop Lay-in ima enostavne namestitvene sisteme, ki strankam omogočajo čisti videz, preprost in poln spremenljivega stropnega učinka.

Ker se industrija gradbenih dekoracij hitro razvija, se v prostoru bolnišnice, pisarne, WC-ja, laboratoriju, lobija in zabaviščnih centrov pogosto uporablja lahkotna kovinska lažni strop. V primerjavi s tradicionalnimi kovinskimi podložnimi plafoni je bolj enakomeren in stabilen glede na namestitveni učinek . Obstaja nekaj strogih zahtev, ki se ujemajo s svetlobno napravo in gasilsko opremo, ki zagotavlja visok standardni učinek.

Podjetje Bahe ima v celoti rešitev za nagrajeni pisarniški projekt. Ne samo, da razmislite o vgradnji lahkih kovinskih podložnih plošč, temveč se odlično ujemajo tudi z napravo za klimatizacijo, svetilko, prezračevanje, električno žico in opremo za gašenje požarov.

Podjetje Bahe je specializirano za izdelavo aluminijastih kvadratnih stropov. Obstaja več rešitev za nudenje strokovnih storitev in tehnologije.


5 节点 图 标题 .png

lahkotna kovinska lažna stropnica.jpg


1,8 mm viseči drog


2, Viseči deli 50 glavnih kelih


3,50 glavnega kobilice


4, Viseče dele trikotnika


5, Triangle keel


6, Clip-in aluminijaste celicelega v kovinski lažni strop-2.jpg


7 相关案例标题.png

IMG_8456.JPG

IMG_1792_副本.jpg

IMG_3677_ 副本 .jpg


9 合作 partnerjev 标题 .jpg

10 合作 partnerjev 2.jpg14 Kontaktne informacije 标题 .jpg


Povpraševanje