Zakrivljena aluminijasta zgornja meja

Zakrivljena aluminijasta zgornja meja

Specifikacija: prilagojena

Debelina: običajno 2,0-3,0 mm

Površinska obdelava: prevlečeni s poliestrskim praškom, termični tisk

Surovine: aluminijaste zlitine 1100, 3003, 5257, 6061 serije

Država porekla: Guangdong Kitajska

Podrobnosti izdelka

Zakrivljeni aluminijasti strop ima lep izgled. Lahko se kombinira z različnim dekorativnim slogom in ustvarja drugačen vizualni učinek. Ta strop je primeren za dekoracijo stropa in stene. Je enostavno namestiti in združljiv z drugimi materiali. Stropni kovinski podstavek je izjemen iz svoje posebne ukrivljene oblike, ki se lahko prilagodi vsakemu ukrivljenemu učinku, ki ga želite. Lahko dobi umetniški učinek in naredi stavbo bolj veličastno.

Zakrivljena aluminijasta stropna plošča se pogosto uporablja pri dekoriranju sten in ozadij. Edinstven učinek je primeren za nakupovalni center in razstavno dvorano itd.

V primerjavi s ploščatimi atipičnimi aluminijastimi ploščami, ukrivljena aluminijasta stropna plošča prikazuje umetniški učinek po različnih specifikacijah in dolžini, zaradi česar je prostor bolj prostoren.

Zakrivljeni aluminijasti stropni profil je lahko sestavljen iz drugačnega sloga, ki temelji na različnih barvah. Neverjeten vizualni učinek ustreza posebnemu konceptu oblikovalca. Strop je priljubljen zaradi svoje lastnosti ognjevarnega, dobrega prezračevanja in trajnosti.

Oblikovani aluminijasti stropni profil je priporočljiv pri oblikovalcih in se pojavlja v večjih gradbenih konstrukcijah.


1,8 mm viseči drog ukrivljena aluminijasta stropna plošča-1.jpg


2, Kobilica aluminijaste pregrade U oblike


3, U-oblike aluminijaste baffle celice
ukrivljena baffle aluminija strop-2.jpg


4.jpg广州市新图书馆 (3).jpg

广州市新图书馆7.jpg广州太阳新天地3.jpg广州 太阳 新天地 4.jpg


Povpraševanje